Comunicat mèdic sobre Poves, Kuku i Oumar

La UE Sant Andreu informa sobre l’estat físic dels tres jugadors del primer equip Oumar Bah, Àlex Poves i Kuku Kanteh.

El Club comunica que una volta fetes les proves mèdiques a Kuku i Poves, queda descartada cap lesió greu. Kuku serà baixa aquest diumenge, però podria incorporar-se aviat als entrenaments amb normalitat i estar disponible els pròxims partits en funció de la seva evolució.

Poves no té cap lesió al genoll, però encara arrossega unes molèsties del partit contra l’Horta que fan que sigui dubte per al desplaçament a Peralada. Per la seva banda, Oumar continua el treball de recuperació de manera favorable després de la seva operació.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS