Debut amb victòria del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A s’ha estrenat a la lliga amb un triomf per la mínima al camp del CF Vilaseca (0-1). El golejador andreuenc ha estat Marc Rossell.

L’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano comença el campionat amb bon peu. Després que els quadribarrats veiessin com s’ajornaven les tres primeres jornades per la COVID-19 afrontaven el primer partit a domicili, contra el Vilaseca, un rival que ja venia amb ritme de competició després de disputar els tres primers enfrontaments.

El Juvenil A va sortir molt endollat en els primers compassos del matx, amb bon ritme de pilota i tenint diverses ocasions de perill. El marcador, però, no es va moure, i els darrers vint minuts del primer temps el Vilaseca va fer un pas endavant, que va obligar els andreuencs a sacrificar-se en defensa.

En la segona part, en el 56′, el conjunt quadribarrat va robar la pilota a camp contrari a causa d’una bona pressió i amb una ràpida transició Marc Rossell va inaugurar el marcador. A partir d’aquí el Juvenil A va moure les peces i intentar conservar més la possessió de la pilota per no patir en defensa.

Finalment els andreuencs van segellar el triomf per 0-1, que significa els tres primers punts en el debut a la lliga. Estrena immillorable per començar a agafar ritme de competició i el conjunt quadribarrat que es col·loca a la sisena plaça de la classificació, a sis punts del lideratge, però amb tres partits pendents de disputar.

Fitxa tècnica

CF Vilaseca (0): Isidre Queralt, Iker Jurado (Borja Aguilo, 77′), Pau Eguiluz, Cristobal Simon, Izan Longoria, Mark Nallen, Seyed Yousef (Sofian El Rheddar, 69′), Sergi Palau, Mouad El Kochini (Roger Frias, 69′), Adam Hafidh i Oscar Antonio.

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Roger Serral, Sergi Vives, Marc Torrents, Oriol Jariod (Jose Santiago, 88′), Xavier Guardia (Oriol Pinos, 71′), Marc Garolera (Ericsson Reinoso, 71′), Marc Rossell (Oriol Mas, 81′), Marcos Morales (Lumen Gauthier, 46′) i Miguel Perez.

Gol: 0-1 Marc Rossell (56′).

Àrbitre: Sr. Pol Mestrich Palau (del. Lleida) ha amonestat Adam Hafidh (58′) pels locals i Roger Serral (17′), Xavier Guardia (21′), Oriol Mas (85′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 de la Fase 1 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Vila-seca.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del CF Vilaseca. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS