El Juvenil A comença amb bon peu

L’equip andreuenc ha guanyat el Club Gimnàstic Tarragona B per 3 a 1 i encadena el segon triomf en les dues jornades de lliga disputades. Els golejadors quadribarrats del partit contra el conjunt tarragoní han estat Oriol Pinós, Miguel Pérez i Hackman Opoku.

El Juvenil A afrontava aquest dimecres el segon partit dels tres consecutius en tan sols set dies. Ha estat el matx enfront del Club Gimnàstic Tarragona B corresponent a la jornada 1 i que es va ajornar a causa de la COVID-19. Ha estat l’estrena dels futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano al Narcís Sala aquesta temporada i ho han fet amb bona nota.

L’enfrontament ha començat de cara pels andreuencs amb el gol d’Oriol Pinós en el minut 6. Tot i això, el primer temps ha estat bastant igualat i els visitants han aconseguit empatar el matx amb un gol provinent d’una centrada lateral que Lucas Mena ha enviat al fons de la xarxa (35′). S’ha arribat al descans amb l’1 a 1 en el marcador.

En els primers compassos de la segona part Miguel Pérez ha transformat pels andreuencs un penal molt clar comès per la defensa tarragonina (49′). La segona part l’ha dominat el Juvenil A amb una bona demostració de joc coral. En el temps afegit els homes d’Ivan Diaz-Cano han segellat la victòria amb el tercer gol marcat per Hackman Opoku.

El Juvenil A encadena dues victòries en les dues jornades de lliga disputades i es col·loca cinquè a la classificació a tres punts del lideratge, però amb dos partits menys.

Fitxa tècnica

Juvenil A (3): Diego Pérez, David Nogales, Alexis Núñez (Miguel Pérez, 46′), Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Xavier Guardia (Hackman Opoku, 78′), Oriol Pinós, Marc Rosell (Marc Garolera, 86′), Lumen Ndombol (Lorenzo Ruiz, 76′) i José Santiago Boriko (Roger Serral, 46′).

Club Gimnàstic Tarragona B (1): Alex Romaguera, Marc Aspa, Pol Fernandez, Aleix Girol, Pol Castell, Marti Ruiz, Darius Leonel, Arnau Sans (Arnau Ramírez, 63′), Lucas Mena (Cristian Muñiz, 72′), Nil Castell i Xavier Calleja.

Gols: 1-0 Oriol Pinós (6′), 1-1 Lucas Mena (35′), 2-1 Miguel Perez (49′), 3-1 Hackman Opoku.

Àrbitre: Sr. Gerard Rius Riu (del. Granollers) ha amonestat Oriol Pinós (10′), Marc Rosell (68′), Xavier Guardia (73′), Oriol Jariod (80′), Hackman Opoku (89′) pels andreuencs i Arnau Sans (38′), Marti Ruiz (40′), Xavier Calleja (71′), Marti Ruiz (71′), Pol Castell (85′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 1 de la Fase 1 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A enfront del Club Gimnàstic Tarragona B. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS