El Juvenil A s’estrena al Narcís Sala

L’equip andreuenc disputa aquest dimecres el primer dels tres partits ajornats de principi de temporada a causa de la COVID-19. Els quadribarrats reben el Club Gimnàstic Tarragona B, en l’estrena al Narcís Sala, a partir de les 19:00 h. El duel és a porta tancada.

El Juvenil A afronta el segon dels tres partits que té en tan sols set dies. Aquest dimecres l’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano debuta a la lliga al Narcís Sala en el partit a porta tancada contra el Club Gimnàstic Tarragona B a partir de les set de la tarda. Aquest enfrontament és un duel reubicat en el calendari a causa que va ser ajornat a principis de temporada pel Coronavirus.

El conjunt quadribarrat arriba al matx després de la victòria contra el Vilaseca del passat cap de setmana. El Juvenil A va demostrar que físicament està en un bon moment, tot i que en el ritme de competició va pràcticament un mes endarrerit respecte de la resta d’equips que sí que han pogut disputar les primeres jornades del començament de la campanya.

El rival d’aquest dimecres, el Club Gimnàstic Tarragona B, només ha disputat un partit de lliga fins aleshores, el passat cap de setmana, i va perdre contra el FC Barcelona B.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A enfront el Vilaseca. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS