El Juvenil A vol continuar amb la bona ratxa

Després d’encadenar dos triomfs consecutius, l’equip andreuenc rep aquest diumenge al Narcís Sala el CD La Floresta (17:30 h) en què els quadribarrats culminaran el cicle de tres partits en tan sols una setmana. El matx és a porta tancada.

El Juvenil A ha començat de forma immillorable la lliga amb dues victòries en les dues jornades que ha disputat fins ara. Aquests bons resultats augmenten la moral de l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano que vol tancar de la millor manera possible la setmana amb un triomf aquest diumenge contra el CD La Floresta al Narcís Sala a partir de les 17:30 h. El duel no permetrà l’accés al públic a causa que és a porta tancada per les restriccions imposades contra la COVID-19.

El conjunt tarragoní, en canvi, ha obtingut dos empats i dues derrotes en els quatre partits que ha jugat. El darrer va ser un 2-2 enfront de la UD Unificación Bellvitge. Per tant, es troba en una dinàmica diferents dels andreuencs.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en l’últim partit enfront del Nàstic Tarragona B. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS