El Sant Andreu ha empatat a un gol a Peralada en un partit intens i amb dos gols afortunats. Noguera ha obert la llauna amb la col·laboració de Romero, i un xut de Josu que ha rebotat en el central ha acabat significant l’empat.

Els quadribarrats han començat el partit amb intensitat i empenyent el Peralada cap a l’àrea pròpia. Kilian i Ferrón s’han associat per la banda esquerra, per on han passat la majoria de jugades de perill del Sant Andreu. El lateral ha tingut molt protagonisme en atac, i fins i tot ha buscat la porteria amb tres xuts durant la primera part.

El Sant Andreu ha sabut defensar-se també durant els millors minuts del Peralada, i Arnau gairebé no ha hagut d’intervenir. En canvi, Aroca ha salvat el gol dels andreuencs en diverses ocasions. La més clara, un xut de Kilian des de la frontal que ha enviat a córner amb una gran intervenció (42’).  La mobilitat de Serramitja també ha portat de corcoll la defensa local, i el davanter ha tingut una rematada (8’) i ha fet una gran jugada personal que el porter ha avortat (15’).

A la segona part, el partit s’ha trencat i ambdós equips han generat perill, però sense concretar oportunitats clares. El gol andreuenc ha arribat en una jugada d’estratègia. Alcover ha centrat des de la cantonada, Noguera ha rematat i la pilota ha rebotat en Romero i ha entrat a la porteria (78’).

Quedaven els últims minuts, però la reacció dels locals ha estat bona. Ritxi ha enviat un obús al pal (83’) i poc després el Peralada ha aconseguit l’empat en una jugada per la banda esquerra que ha acabat amb un tir potent de Josu que ha rebotat en Noguera abans de perforar la xaexa (86’).

L’empat final ha trencat la ratxa del Sant Andreu, que suma tretze punts de quinze possibles, i que es manté líder. La setmana vinent l’equip té jornada de descans, i el pròxim enfrontament serà davant el Girona ‘B’ al Narcís Sala l’últim cap de setmana de novembre.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Peralada (0): Aroca, Coro, Romero, Micaló (Seomgyu, 83’), Iván Amoedo, Pime (Casanova, 66’), Vilanova (Muritala, 66’), Josu, Ritxi, Arnau Ortiz i Maxi.

UE Sant Andreu (1): Riera, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Alcover (Lanzarote, 80’), Albertito, Carreón (Poves, 90’), Ferrón (Víctor, 80’), Baquero (Juanan, 61’) i Serramitja (Franco, 80’).

Gols: 0-1 Romero p.p. (78’), 1-1 Josu (87’).

Àrbitre: Sr. Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat), ha amonestat Carreón, Noguera i Juanan pels visitants

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 del subgrup B de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Peralada.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS