La UE Sant Andreu, primer club català en emetre un partit per Twitch

La retransmissió ha tingut més de 3.000 visualitzacions i s’ha vist en una quinzena de països d’arreu del món.

La UE Sant Andreu ha emès per primera vegada un partit per Twitch. El Sant Andreu és el primer club català que retransmet un partit del primer equip en streaming a través d’aquesta plataforma. En l’àmbit estatal, només el Reial Madrid CF i el DUX Inter de Madrid havien emès contingut esportiu per Twitch.

El club ha pres aquesta iniciativa pionera al nostre país perquè els aficionats poguessin veure el partit entre el Sant Andreu i el Banyoles, que ha acabat amb victòria andreuenca en els instants finals (1-0). La retransmissió ha comptat amb 3.608 visualitzacions i s’ha vist en una quinzena de països d’arreu del món.

El partit d’aquest migdia entre el Sant Andreu i el Banyoles ha estat el primer a porta tancada que s’ha jugat al Narcís Sala aquesta temporada a causa de les restriccions davant la pandèmia de la covid-19. Víctor Alonso ha decidit l’encontre amb un xut creuat des de fora l’àrea al minut 87 i ha donat la quarta victòria consecutiva al Sant Andreu en quatre jornades, que situa l’equip quadribarrat com a líder de la lliga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS