Les jugadores del Sant Andreu Femení reclamen de tornar a competir

Les capitanes expliquen que les jugadores que se senten frustrades per no saber si la competició començarà. El Club els dóna ple suport i ha volgut donar veu a les futbolistes.

L’amateur Femení del Sant Andreu reclama solucions per tal de poder tornar a entrenar i competir. Les jugadores se senten “frustrades”, ja que, no tenen una data imminent per tornar a competir. Les capitanes de l’Amateur, Irene Canel, Nina Torralbo i Julieta Luca han parlat per expressar la seva disconformitat.

“Som conscients que la situació que ens està tocant viure és excepcional, però, la federació va fer tot el possible perquè disputessin enfrontaments amistosos i ara no entenem per què no podem començar a competir.”

El passat dilluns van tornar als entrenaments al camp, això sí, amb un canvi d’horaris, ja que, els habituals han quedat suprimits pel toc de queda. Això, impossibilita a algunes jugadores a poder entrenar. “Combinem la nostra passió amb els nostres deures personals, és frustrant no poder fer les dues coses“, comenta Nina Torralbo, una de les jugadores que no pot assistir als entrenaments.

Les quadribarrades tenen ganes de tornar a competir després que la passada campanya quedés suspesa, a més, Irene Canel, comenta “que s’havia creat una bona dinàmica d’equip i que tenen por a perdre-la per les aturades successives que estan vivint.”

I a més, qüestionen perquè altres lligues amateurs, com la de futbol sala, sí que està competint. “Ens agradaria que la federació reestructurés el calendari per tal que tinguem una data aproximada de quan tornarem a jugar, mostrant que tenen ganes que el futbol no professional comenci igual que nosaltres de competir.”, afirma Julieta Lucas.

Tot i això les capitanes estan molt agraïdes al club que sempre s’ha mostrat proactiu preocupant-se per les jugadores i buscant alternatives perquè segueixin gaudint del que més els hi agrada, el futbol.

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS