Setmana rodona pel Juvenil A (3-2)

Tercer partit en una setmana i tercera victòria del Juvenil A, que serveix els andreuencs per instal·lar-se a la part alta de la lliga. El triomf d’aquest diumenge al Narcís Sala ha estat enfront del CD La Floresta per 3 a 2. Els golejadors andreuencs han estat Hackman Duffour, Sergi Vives i Guillem Trilla.

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano està en ratxa. Ha començat la lliga de forma immillorable amb un ple de victòries. El Juvenil A ha començat el partit enfront del CD La Floresta amb un gran nivell. Els andreuencs han estat els clars dominadors dels primers 45′ enfront d’un rival molt físic. El primer gol quadribarrat ha arribat en una centrada lateral rematada per Hackman Duffour al fons de la xarxa (28′). Abans del descans els visitants han comès un penal clar que el capità Sergi Vives ha transformat (38′).

Amb el 2-0 s’ha reprès la segona meitat. La Floresta ha sortit intens i mitjançant una falta lateral rematada per Eloi Maideu han retallat distàncies en el marcador amb el 2-1 (53′). El ritme del partit era bastant igualat, però en un córner Guillem Trilla ha fet el 3-1 (65′).

Quan faltaven 10 minuts pel final, l’àrbitre ha expulsat el futbolista andreuenc Lumen Ndombol. Aleshores La Floresta ha plantejat un joc molt directe i ha aconseguit fer el 3 a 2 a través d’un penal llançat per Franco de Marco (89′). Tot i això, el Juvenil A ha defensat el resultat i ha sumat un nou triomf, el tercer consecutiu en tan sols una setmana. Els homes d’Ivan Díaz-Cano ocupen la quarta posició amb nou punts, a tan sols tres del lideratge. El pròxim duel serà el dimecres vinent corresponent al partit ajornat de la jornada 2 al camp de l’AE Prat.

Fitxa tècnica

Juvenil A (3): Ousmane Kande, Marc Torrents, Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Marc Garolera, Lorenzo Ruiz, Oriol Pinós (Oriol Jariod, 79′), Hackman Duffour (Lumen Ndombol, 71′), Marcos Morales (Marc Rosell, 87′) i Miguel Perez.

CD La Floresta (2): Amaro Navarrete, Eloi Maideu, Albert Casasus (Adria Suarez, 46′), Miquel Soto (Cristian Rodriguez, 69′), Daniel Martinez, Alejandro Diaque, Francesc Guerrero (Alex Gonzales, 69′), Guillem Josep, Antonio Carvajal (Oscar Paredes, 46′), Manuel Pavon (Mauricio Sebastian, 46′) i Franco de Marco.

Gols: 1-0 Hackman Duffour (28′), 2-0 Sergi Vives (38′), 2-1 Eloi Maideu (53′), 3-1 Guillem Trilla (65′), 3-2 Franco de Marco (89′).

Àrbitre: Sr. Rafael Aguilar Prat (del. Vallès Occidental) ha amonestat Lumen Ndombol (vermella directa-81′), Lorenzo Ruiz (89′), Ousmane Kande (89′) pels andreuencs i Antonio Carvajal (23′), Adria Suarez (57′), Miquel Soto (63′ i 75′), Cristian Rodriguez (89′), Alejandro Diaque (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 5 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A enfront de La Floresta. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS