Taules en un duel elèctric (2-2)

El Sant Andreu ha empatat a dos gols contra el Girona ‘B’ i és colíder de la lliga. Pachón ha avançat els visitants, Llamas i Serramitja han remuntat i Gené ha igualat a la recta final del partit.

El partit ha començat elèctric, amb dos gols en pocs minuts. Pachón ha avançat el Girona robant una pilota l’àrea andreuenca i marcant a plaer (2’), però el Sant Andreu ha reaccionat i ha aconseguit l’empat mitjançant una rematada de Llamas a la sortida d’un córner, gràcies a una centrada tensa i precisa de Ton Alcover (5’).

Les forces s’han igualat, però els quadribarrats han etzibat un cop al Girona ‘B’ amb el segon gol. Kilian ha centrat i un mal refús defensiu ha picat al travesser, i Serramitja ha arribat a l’àrea petita per a afusellar la porteria i completar una remuntada exprés (21’).  Lluny de conformar-se, l’equip de Mikel Azparren ha continuat atacant i creant perill a l’àrea contrària.

En una acció d’atac, el filial blanc-i-vermell s’ha estat a punt de fer un gol en pròpia porta en un altre refús defensiu defectuós que Jonatan ha pogut blocar (31’), xut després que Pau Resta gaudís de la millor ocasió per a empatar en una rematada de córner. Llamas, desfermat, ha estat a punt d’incrementar l’avantatge amb un xut de fora l’àrea que ha fregat el pal (41’) i un torpede amb l’esquerra que ha fet trontollar el travesser (45’).

A la represa, Juanan ha tingut una bona opció en un xut ajustat des de la frontal que ha sortit a pocs centímetres del pal (51’). El Sant Andreu ha gestionat l’avantatge davant un Girona ‘B’ voluntariós que esperava el seu moment. Víctor ha tingut una oportunitat per a sentenciar, però el xut, potent i amb l’exterior, ha sortit per sobre de la porteria (77’).

Quan el partit expirava, el Girona ‘B’ ha empatat gràcies a Adrià Gené, que ha rematat a plaer una centrada de Turmo (87’). Carroza ha estat expulsat a la jugada següent per aturar un atac visitant.

L’encontre ha acabat en taules, i el Sant Andreu es manté colíder amb 14 punts de 18 possibles. La setmana vinent, els quadribarrats visitaran la FE Grama, diumenge a les 11:45h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Ton Alcover, Albertito (Víctor, 71’), Carreón (Carroza, 82’), Baquero, Juanan (Lanzarote, 82’) i Serramitja (Poves, 65’).

Girona FC ‘B’ (2): Jonatan, Dan, Pau Resta, Pachón, Joel Priego (Jofre, 57’), Ferran López, Èric (Suleiman, 57’), Guillem (Àlex González, 57’), Pau Víctor (Adrià Gené, 80’), Terrats i Arnau Martínez (Turmo, 80’).

Gols: 0-1 Pachón (2’), 1-1 Llamas (5’), 2-1 Serramitja (21’), 2-2 Adrià Gené (87’).

Àrbitre: Sr. Ollé Lladó (del. Tarragona), ha amonestat Albertito, Llamas i Yaya pels locals i Terrats i Jofre pels visitants. Ha expulsat Carroza amb vermella directa (88’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 del subgrup 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS