Ton Alcover s’operarà finalment el 14 de desembre

El migcampista quadribarrat se sotmetrà a una intervenció a l’espatlla dreta i estarà uns tres mesos de baixa.

Ton Alcover s’operarà finalment el dilluns 14 de desembre d’una luxació a l’espatlla dreta, i estarà aproximadament uns tres mesos fora dels terrenys de joc. La seva evolució marcarà la disponibilitat i els terminis. La intervenció era prevista per al dilluns 23 de novembre, però per motius hospitalaris aliens al club s’ha endarrerit.

El futbolista va lesionar-se durant la pretemporada i va perdre’s les tres primeres jornades de lliga, però va rebre l’alta mèdica i ha pogut jugar els dos últims partits contra el Banyoles i el Peralada per ajudar l’equip, malgrat el possible dolor que pogués sentir a la zona afectada.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS