Víctor resol un partit igualat (1-0)

El Sant Andreu lidera la lliga amb la quarta victòria consecutiva contra el Banyoles gràcies a un gol de Víctor Alonso a les acaballes del partit.

El primer partit a porta tancada al Narcís Sala, adornat amb un gran mosaic al lateral (‘Inseparables’) ha resultat igualat. Ha costat que el Sant Andreu se sentís còmode al terreny de joc davant un Banyoles que ha demostrat de ser un equip treballat i rocós.

Els andreuencs han tingut dificultats per imposar el seu pla de partit i no han tingut oportunitats a l’àrea visitant durant la primera part. A més, Kuku no ha pogut acabar-la per unes molèsties i ha hagut de deixar pas a Serramitja abans del descans.

A la represa, el Sant Andreu ha posat una marxa més, però costava de penetrar en l’estructura defensiva del Banyoles. Lanzarote, de cap, ha gaudit d’un parell de rematades que no han trobat porteria. En el transcurs de la segona meitat ha reaparegut Ton Alcover i Víctor Alonso, que han pogut disputar els seus primers minuts oficials.

El conjunt banyolí mirava de sorprendre l’àrea andreuenca, però el Sant Andreu ha tingut el rival controlat. Baquero i Alcover han provat porteria, però els tirs han sortit desviats. Arnau ha atrapat un xut tou de Marçal (83′). Aquest ensurt ha precedit el gol dels quadribarrats, que de nou han mostrat la seva competitivitat.

Kilian ha arribat per la banda esquerra i ha fet una centrada que no ha pogut rematar Franco. Llamas, atent, ha recollit l’esfèrica a l’àrea i l’ha cedida endarrere per l‘arribada de Víctor, que ha empès el xut creuat amb tota l’ànima per a batre Bartrina (87′). Baquero ha tingut la sentència en temps afegit, però el porter ha refusat el xut (92′).

El Sant Andreu ha tancat el partit amb l’avantatge mínim i ha aconseguit la quarta victòria consecutiva. Els andreuencs defensaran el lideratge diumenge vinent a les 16:30h a Peralada.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Albertito (Víctor, 82′), Carreón (Franco, 82′), Baquero, Ferrón (Alcover, 61′), Lanzarote (Juanan, 61′) i Kuku (Serramitja, 44′).

CE Banyoles (0): Bartrina, Joaquim, Roura, Bora, Jam (Moha, 63′), Turon (Marçal, 77′), Gispert (Ignasi, 77′), Venzal, Sanku (Andreu, 50′), Güell (Henry, 50′) i Nil.

Gol: 1-0 Víctor (87′).

Àrbitre: Sr. Carrero Romera (del. Anoia), ha amonestat Ferrón pels locals i Sanku, Jam, Güell i Marçal pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala, a porta tancada.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS