Activades les subscripcions al canal de Twitch!

La UE Sant Andreu activa les SUBSCRIPCIONS al canal de TWITCH! D’aquesta manera intentarà fer sostenibles i mantenir les retransmissions dels partits del Sant Andreu, tant a casa, com a fora quan sigui possible.

El Club ha activat l’opció perquè tothom que vulgui se subscrigui al canal de Twitch en alguna de les seves modalitats. Els preus els marca la mateixa plataforma i el Sant Andreu no té la capacitat de canviar-los.

No és necessari subscriure’s per continuar veient els partits en streaming, atès que són en obert, però tant les subscripcions, com la cerca d’un patrocinador, són imprescindibles perquè les retransmissions siguin sostenibles econòmicament i puguin continuar-se fent. Per això demanem la col·laboració de tots aquells que puguin ajudar tant amb les subscripcions com amb el patrocini.

Cal tenir en compte que si sou clients d’Amazon Prime, podreu vincular el vostre compte al de Twitch Gaming (Twitch Prime), aconseguint així una subscripció gratuïta per a donar suport al canal de Twitch que es vulgui. Inclòs el de la UE Sant Andreu!

AVANTATGES DELS SUBSCRIPTORS

  • Visualització sense anuncis al canal de uesantandreu (amb algunes excepcions).
  • Xat durant el mode “només subscriptor” que no es veurà afectat pel “mode lent”
  • Veure transmissions només per a subscriptors.
  • Emblema de subscriptors.

Els 10 PRIMERS subscriptors rebran l’EMBLEMA ESPECIAL DE FUNDADOR!

Esperem el vostre suport!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS