Continuar amb la cinquena marxa

El Juvenil A segueix amb el calendari atapeït de partits a causa de recuperar els enfrontaments que es van ajornar al principi de la temporada. Aquest dimecres els andreuencs visiten el camp de l’AE Prat (19:00 h) corresponent a la jornada 2.

El conjunt quadribarrat ha encadenat tres victòries consecutives i està en el millor moment. Tot i això, i pràcticament sense tenir descans respecte del darrer partit contra La Floresta del passat diumenge, el Juvenil A disputa aquest dimecres a domicili contra el Prat el duel de la jornada 2 que es va ajornar a causa de la COVID-19.

L’equip del Baix Llobregat, en canvi, arriba en una dinàmica completament oposada. Ha perdut els tres partits que ha disputat i, a més, encara no ha marcat cap gol. Si el Juvenil A guanya, empataria a punts amb el líder, la UD Cornellà B.

Imatge: Onze titular del Juvenil A durant un partit de pretemporada. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS