El Juvenil A acaba el 2020 de la millor manera (2-0)

Els andreuencs s’han imposat amb un triomf de prestigi enfront del FC Barcelona B (2-0) i es col·loquen a tan sols un punt dels blaugranes, els líders de la lliga. Els golejadors han estat Marcos Morales i Sergi Vives. En aquest partit s’ha fet un minut de silenci pel traspàs de la mare del delegat de l’equip, Francesc Vives, que també era l’àvia d’en Sergi Vives.

Era el darrer partit de l’any i els andreuencs posaven a prova la seva imbatibilitat a la lliga amb la visita del Barça B, el líder, al Narcís Sala. Aquest partit, corresponent a la jornada 3, es va ajornar i s’ha disputat aquest dimecres.

L’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano ha començat molt endollat el matx i en el minut 10 s’ha avançat en el marcador amb el gol de Marcos Morales. El Juvenil A estava ben ordenat en defensa i tot i tenir els visitants la possessió de la pilota, el perill era quadribarrat. Just abans del descans, Sergi Vives ha estat a punt de marcar en una falta lateral, que ha rematat per sobre el travesser.

A la represa el partit ha continuat amb el mateix guió. El conjunt blaugrana tenia el control de la pilota, però el Sant Andreu tenia ocasions al contracop. En una altra falta lateral ha arribat el segon gol andreuenc amb una rematada de cap inapel·lable de Sergi Vives al fons de la xarxa (70′). En la recta final, el Barça B ha intensificat els atacs i ha disposat d’un penal, que ha aturat Diego Alejandro. Finalment victòria quadribarrada, que col·loca el Juvenil A a la segona plaça de la classificació, a tan sols un punt dels blaugranes, els líders. Un nou triomf per concloure amb bon sabor de boca el 2020 i mantenir la imbatibilitat.

Imatge destacada: Paco Largo – FC Barcelona

Celebració de la victòria del Juvenil A enfront del FC Barcelona B. | UE Sant Andreu

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Diego Alejandro, David Nogales, Marc Torrents, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod (Marc Garolera, 81′), Xavier Guardia (Unai Cruz, 58′), Oriol Pinós, Hackman Opoku (Lumen Gauthier, 76′), Marcos Morales (Marc Rosell, 46′) i Miguel Perez (Lorenzo Ruiz, 81′).

FC Barcelona B (0): Ander Astralaga, Pol Muñoz, Pelayo Fernandez, Arnau Casas, Gerard Gonzalez (Alex Valle, 46′), Jorge Alastuey (Adrià Capdevila, 76′), Jordi Coca (Xavi Moreno, 76′), Aleix Garrido (Victor Barbera, 44′), Fermin Lopez (Biel Vicens, 46′), Antonio Caravaca i Josep Cerda.

Gols: 1-0 Marcos Morales (10′), 2-0 Sergi Vives (70′).

Àrbitre: Sr. Xavier Alins Rodriguez (del. Vallès Occidental) ha amonestat Marcos Morales (10′), Hackman Opoku (35′), Marc Rosell (53′), Unai Cruz (70′), Marc Rosell (76′), Oriol Jariod (81′) pels andreuencs i Josep Cerda (24′), Gerard Gonzalez (37′), Xavier Franquesa (40′), Victor Barbera (70′), Pelayo Fernandez (70′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS