El Juvenil A està en ratxa (0-1)

Quarta victòria consecutiva en les quatre jornades que ha disputat el Juvenil A. La darrera enfront de l’AE Prat aquest dimecres per 0-1. El golejador andreuenc ha estat Marc Rosell. Amb aquest triomf, els quadribarrats empaten a punts amb el lideratge.

El duel ajornat contra l’AE Prat finalment s’ha disputat aquest dimecres i el Juvenil A ha tornat a demostrar el gran moment de forma que travessa. El matx ràpidament s’ha posat favorable pels andreuencs quan Marc Rosell, en una de les primeres aproximacions ofensives, ha marcat gol (10′). Durant el primer temps poques oportunitats més hi ha hagut.

A la represa ambdós equips han fet diversos canvis. El conjunt local ha posat tota la carn a la graella i ha obligat els andreuencs a defensar-se de la millor manera possible. Amb sacrifici, ben ordenats en el replegament, el Juvenil A s’ha fet fort enfront de les escomeses contínues de l’AE Prat. L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano ha segellat la seva porteria i l’ha mantingut imbatuda per segona vegada aquesta temporada. Victòria partida i de mèrit, la quarta consecutiva en un inici de campionat immillorable, que col·loca els andreuencs al capdavant de la classificació, empatats a punts en el lideratge amb la UD Cornellà B i el FC Barcelona B.

Fitxa tècnica

AE Prat (0): Teo Guillen, Jonata Lorenzo (Artur Gevorgyan, 46′), Antonio Calahorro, Francesc Teixidó, Sergi Gomez, Joan Rodriguez, Gerard Massana, Mario Sanchez, Mario Sanchez (Ruben Samaniego, 60′), Javier Leo (Raul Inocencio, 46′), Pablo Saborido (Leonard Itsitsar, 76′) i Ian Zarcero (Miquel Rico, 60′).

Juvenil A (1): Diego Perez, David Nogales, Roger Serral, Sergi Vives, Marc Torrents, Oriol Jariod, Xavier Guardia (Miguel Perez, 46′), Hugo Arijón (Lorenzo Ruiz, 56′), Hackman Opoku (Guillem Trilla, 85′), Marc Rosell (Marcos Morales, 72′) i Jose Santiago Boriko (Marc Garolera, 56′).

Gol: 0-1 Marc Rosell (10′).

Àrbitre: Sr. Oriol Cartiel Arasa (del. Vallès Occidental) ha amonestat Antonio Calahorro (77′), Artur Gevorgyan (89′) pels locals i Hugo Arijón (53′), Marc Torrents (85′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Sagnier.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A enfront de l’AE Prat. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS