Empat èpic del Juvenil A per mantenir la imbatibilitat (3-3)

L’equip andreuenc ha demostrat que sempre lluita fins al final i, tot i anar perdent per 3-0 en els primers compassos del partit al camp del Sants, ha aconseguit empatar amb el 3 a 3 final. Els golejadors andreuencs han estat Sergi Vives, per partida doble i amb el gol de la igualada en el 88′, i Hackman Duffour. El Juvenil A és el segon classificat a tan sols dos punts del líder.

El Juvenil A visitava el camp del Sants i els andreuencs han entrat desconectats al partit. En els primers 10 minuts, els locals s’han posat 3-0 en el marcador amb els gols de Jordi Sancho (2′), Roger Ramirez (8′) i Carlos Sancho (10′). Un resultat advers, que presagiava els pitjors dels escenaris, però l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano no ha abaixat els braços i ràpidament ha iniciat la reacció. Hackman Duffour, en el 12′, ha marcat la primera diana pels andreuencs i una mica abans del descans el capità Sergi Vives ha transformat un penal per a fer el 3-2.

En la segona meitat el conjunt quadribarrat ha buscat insistentment el gol de l’empat. El domini de la pilota i de les ocasions del Juvenil A finalment ha tingut premi quan Sergi Vives, en el 88′, ha marcat per segona vegada en el partit i ha fet l’empat 3 a 3. Espectacular reacció dels andreuencs per aconseguir un bon resultat, quan tot semblava indicar que acabaria en derrota.

Amb aquest punt, els quadribarrats mantenen la seva imbatibilitat a la lliga en les cinc jornades disputades i és el segon classificat, a tan sols dos punts del líder, el FC Barcelona B.

Fitxa tècnica

UE Sants (3): Martin Roldan, Raul Saavedra, Natan Eduardo, Daniel Lucea, Axel Subias, Carlos Sancho, Marc Martinez (Alseny Barrie, 72′), Jordi Sancho, Marc Montero (Josep Benito, 68′), Roger Ramirez i Guillem Navarro (Pol Simarro, 86′).

Juvenil A (2): Ousmane Kande, Marc Torrents (David Nogales, 79′), Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Pinós (Marc Rosell, 72′), Xavi Guardia (Lumen Gauthier, 46′), Hugo Arijón (Oriol Jariod, 65′), Hackman Duffour, Marcos Morales (Lorenzo Ruiz, 46′) i Miguel Perez.

Gols: 1-0 Jordi Sancho (2′), 2-0 Roger Ramirez (8′), 3-0 Carlos Sancho (10′), 3-1 Hackman Duffour (12′), 3-2 Sergi Vives (38′), 3-3 Sergi Vives (88′).

Àrbitre: Sr. Fabio Canavese Pujol (del. Barcelona) ha amonestat Marc Martinez (36′), Guillem Navarro (66′) pels locals i Oriol Pinós (61′), Sergi Vives (67′), Roger Serral (76′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al camp de l’Energia.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de la UE Sants. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS