Empat treballat del Juvenil A (2-2)

El Juvenil A encadena una nova jornada sense perdre, la sisena consecutiva, amb l’empat enfront de la UE Cornellà B al Narcís Sala (2-2). Els del Baix Llobregat s’han col·locat 0-2 en el marcador, però els andreuencs han remuntat i en els darrers compassos han tingut opcions de guanyar. Tot i això finalment el duel ha acabat en empat. Els golejadors quadribarrats han estat Marc Garolera i Marc Rosell. El Juvenil A manté la segona plaça a la lliga.

Era un duel entre dos equips de la part alta de la classificació i no ha defraudat. Els primers 45′ han estat igualats, amb el Juvenil A tenint la primera gran ocasió del matx per marcar. No ha estat així i en un contracop la UE Cornellà B s’ha avançat en el marcador amb el gol de Sergi Baldrich (20′). Tot i els bons minuts de l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano, el conjunt del Baix Llobregat ha fet el 0-2 a càrrec de Sergi Baldrich (33′). La punteria quadribarrada durant la primera part no ha estat gaire encertada perquè abans del descans els andreuencs han disposat de tres ocasions clares que no han pogut transformar.

En el segon temps el Juvenil A s’ha reordenat tàcticament i ha sortit molt intens. A causa d’aquesta bona entrada a la represa, en una jugada combinativa Marc Garolera ha marcat l’1-2 (56′). A més, han expulsat de forma clara a un futbolista visitant. L’equip andreuenc ha avançat les seves línies i posat tota la carn a la graella per empatar ajudat per la superioritat numèrica. Marc Rosell ha fet la diana de l’empat 2-2 (63′).

Els darrers compassos del matx ha estat un monòleg quadribarrat, amb atacs continus, però entre la mala sort amb dos xuts que s’han estavellat al pal, grans intervencions del porter visitant i un gol anul·lat per fora de joc dubtós finalment el marcador ja no s’ha mogut més. El Juvenil A suma un empat treballat, que per poc no s’ha culminat amb una remuntada, però que serveix per mantenir la imbatibilitat durant sis partits consecutius i, a més, els andreuencs mantenen la segona plaça a la lliga, a quatre punts del líder.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Diego Alejandro, David Nogales, Roger Serral (Marc Torrents, 54′), Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod (Oriol Pinos, 88′), Lorenzo Ruiz (Xavier Guardia, 45′), Marc Garolera, Lumen Gauthier (Hackman Duffour, 45′), Marc Rosell (Marcos Morales, 79′) i Miguel Perez.

UE Cornellà B (2): Jorge Ibañez, Pol Gimeno, Enric Canals (Finot, 67′), Sergio Herrero, Marc Vilaplana, Abdou Badji, Francisco De Paula (Yerai Duro, 61′), Pau Escobar, Sergi Baldrich, Pau Servat (Walid Meddeb, 67′) i Thymos Nikitas.

Gols: 0-1 Sergi Baldrich (20′), 0-2 Sergi Baldrich (33′), 1-2 Marc Garolera (56′), 2-2 Marc Rosell (63′).

Àrbitre: Sr. Albert Avalos Martos (del. Anoia) ha amonestat Lorenzo Ruiz (36′), Marc Torrents (66′), Oriol Jariod (83′), Hackman Duffour (94′) pels andreuencs i Sergi Herrero (18′ i 56′, expulsió), Pau Escobar (85′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 de la Fase 1 del grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS