Fer-se fort al Narcís Sala

El Juvenil A rep aquest diumenge a l’estadi andreuenc la UE Cornellà B (17:30 h). Un partit que enfronta a dos equips de la part alta i que el conjunt quadribarrat arriba imbatut. El duel és a porta tancada.

L’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano ha encadenat una ratxa de quatre victòries consecutives i un empat en la darrera jornada al camp del Sants. Unes estadístiques que demostren el gran inici de campionat del Juvenil A i que ha fet que sigui el segon a la lliga, a tan sols dos punts del líder, el FC Barcelona B. Per arribar al final d’aquesta fase en bones posicions és crucial fer un fortí com a local. Els andreuencs aquest diumenge juguen contra la UE Cornellà B al Narcís Sala (17:30 h) en un matx contra un rival que només està un punt per darrere a la taula.

Els andreuencs compten els dos partits disputats al feu andreuenc per victòries i volen mantenir la ratxa. Per altra banda, el conjunt del Baix Llobregat arriba al duel en un gran estat de forma. Va perdre en la primera jornada, però des d’aleshores ha encadenat quatre triomfs consecutius.

Imatge: Juvenil A. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS