El Sant Andreu ha encaixat la primera derrota de la temporada davant la FE Grama. Un gol de Roger de penal al minut cinc i un d’Óscar Muñoz a l’última jugada de l’encontre han tombat els quadribarrats, que no han pogut remuntar davant un equip molt defensiu.

El Sant Andreu ha començat el partit amb mal peu, penalitzat per un penal en contra que Roger ha transformat al minut cinc. Els quadribarrats han jugat una primera part a remolc, davant una Grama que es defensava amb tots els jugadors a camp propi per a protegir l’avantatge.

Els andreuencs han atacat principalment per la banda esquerra, però han tingut dificultats per superar la teranyina de la defensa local. Els colomencs esperaven la seva opció al contracop, i en alguna ocasió han posat en dificultats la defensa del Sant Andreu. Franco i Yeray, amb xuts desviats, no han trobat la porteria.

A l’àrea rival, els quadribarrats han tingut diverses faltes laterals, però la defensa local ha respost amb solvència. En un xut de falta directa de Ton Alcover, Guiseris ha volat per a desviar la pilota (40’). La primera part s’ha acabat, amb un Sant Andreu molt incòmode.

A la represa, Kuku ha reaparegut després de la lesió per a aportar més potencial ofensiu al Sant Andreu. L’assistent ha anul·lat un gol a Serramitja per fora de joc (57’) després d’un parell d’aproximacions perilloses dels colomencs. Baquero ha xutat per sobre del travesser (59’) i Guiseris ha refusat un obús de Ton (77’).

La Grama ha generat perill al contracop en diverses aproximacions. L’oportunitat més clara per a sentenciar el partit l’ha tinguda Roger, amb un tir que ha fregat el pal (76’). El Sant Andreu, però, ha tingut una segona part espessa i no ha aconseguit inquietar la defensa local fins al final. Kuku ha tingut l’empat en una rematada de tisora espectacular, però Guiseris ha reaccionat i l’ha enviada a córner (88’).

El temps s’ha extingit i a l’última jugada del partit Óscar Muñoz ha aprofitat una errada per a marcar el segon i consumar la primera derrota de la temporada. El Sant Andreu encadena tres partits sense guanyar i haurà de reaccionar diumenge vinent al Narcís Sala davant el Granollers.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FE Grama (2): Guiseris, Juan Carlos, Peña, Víctor, Yeray, Ángel (Peris, 73’), Machuca, Adil, Franco (Lucas, 91’), Roger (Óscar Muñoz, 80’) i Linares.

UE Sant Andreu (0): Arnau, Juanan, Yaya, Noguera, Kilian, Albertito (Kuku, 46’), Alcover, Carreón (Franco, 85’), Baquero, Lanzarote i Serramitja.

Gols: 1-0 Roger p. (5’), 2-0 Óscar Muñoz (93′).

Àrbitre: Sr. Fernández Quintero (del. Barcelona), ha amonestat Juan Carlos i Peris pels locals i Albertito, Ton Alcover i Arnau pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 del subgrup B de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramanet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS