Retrobar-se amb la victòria

Després de dos empats consecutius el Juvenil A cerca aquest dissabte al camp de la UD Unificación Bellvitge (12:00 h) una nova victòria. El partit es podrà veure en directe a la web de la Federació Catalana de Futbol.

La ratxa d’imabibilitat de l’equip andreuenc en les sis primeres jornades ha fet que el Juvenil A sigui el segon classificat a la lliga. Unes bones estadístiques per començar una temporada en què qualsevol relliscada et pot condemnar a causa del canvi de format de competició. El conjunt entrenat per Ivan Diaz-Cano arriba al partit d’aquest dissabte al camp de la UD Unificación Bellvitge (12:00 h) després d’haver aconseguit dos meritoris empats, ja que anava perdent per 3-0 i 0-2 i va acabar igualant ambdós duels enfront del Sants i el Cornellà B.

El rival d’aquesta jornada també ha començat bé la lliga. És quart a tan sols quatre punts dels andreuencs i ha aconseguit tres victòries, un empat i una derrota. Tot i això, la UD Unificación Bellvitge està amb una mica falta de rodatge perquè el darrer enfrontament que va disputar va ser el passat 28 de novembre. Els duels que hauria d’haver disputat posteriorment s’han ajornat.

El partit d’aquest dissabte és a porta tancada, però la Federació Catalana de Futbol el dóna en directe per la seva web en obert per a tothom.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en un partit de lliga. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS