Saber patir i saber guanyar (1-2)

El Sant Andreu ha assaltat Les Fontetes i ha pres el lideratge al Cerdanyola, invicte fins ara, en un gran partits dels quadribarrats, que han sentenciat amb dols gols a la primera part i han resistit l’empenta local a la segona.

Els andreuencs han complert l’objectiu i han derrotat el líder a domicili. El Sant Andreu sabia que li esperava un partit dur a Les Fontetes i ha estat molt intens durant els noranta minuts per a anul·lar les virtuts del rival, i a més ha estat eficaç de cara a porteria i sòlid a l’àrea pròpia.

Manu ha intervingut per desviar un torpede de Baquero que es dirigia a l’escaire (9’) i Yaya ha rematat un córner per sobre del travesser (12’). El Sant Andreu ha percudit i ha trobat el camí del gol gràcies a la connexió entre Kuku i Serramitja. El ‘9’ ha caigut a la dreta i ha posat una centrada per Serramitja, que ha definit al primer toc (22’).

El cop ha estat fort pel Cerdanyola, que ha rebut una gerra d’aigua freda al cap de pocs minuts amb un gol en pròpia porteria. Kilian ha centrat una falta lateral i Alberto, en l’intent de refusar-la, s’ha introduït la pilota a la seva xarxa (27’). Els últims minuts de la primera part han acabat sense més oportunitats, amb un Sant Andreu còmode i dominador.

A la segona part, el Cerdanyola ha sortit amb empenta per a intentar retallar la diferència. Tanmateix, el Sant Andreu s’ha defensat amb contundència i no ha permès oportunitats clares pels locals. Ha estat una segona meitat tensa en alguns moments per la duresa en les pilotes dividides, però ambdós equips han jugat amb noblesa.

Els andreuencs han cercat un tercer gol que acabés de sentenciar el partit, però els verds han aconseguit marcar a sis minuts pel final gràcies a Elhadji (84′). Manu ha evitat els gols de Kuku i Baquero, però el Sant Andreu ha sabut tancar el partit i vèncer un rival que estava invicte.

Amb aquest triomf, el Sant Andreu se situa líder de la lliga amb 20 punts –dos per sobre del Cerdanyola i el Girona ‘B’– i celebrarà al capdavant de la classificació. El primer partit del 2021 serà el 10 de gener, a casa contra el Figueres, l’últim rival de la primera volta.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (1): Manu, Dani Martí, Uri Escabrós, Rubén (Prat, 84’), Pitu (Marc, 46’), Javi López, Servetti,, Kevin (Elhadji, 46’), Jonathan, Alberto (Sosa, 46’) i Nils Puchades (Edwin, 84’).

UE Sant Andreu (2): Arnau, Yaya, Carroza, Noguera, Kilian, Albertito, Lawson, Juanan (Carreón, 71’), Baquero, Serramitja (Poves, 63’) i Kuku.

Gols: 0-1 Serramitja (22’), 0-2 Alberto p.p. (27’), 1-2 Elhadji (84’).

Àrbitre: Sr. Morros Monge (del. Baix Llobregat), ha amonestat Nils Puchades i Uri Escabrços pels locals i Lawson, Juanan, Serramitja i Yaya pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 del subgrup 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS