Seguir en el camí de la victòria

El Juvenil A ha començat la lliga de forma espectacular i aquest diumenge al camp del Sants (18:00h) intentarà aconseguir la cinquena victòria consecutiva per mantenir-se al capdavant de la classificació.

Ple de triomfs que ha encadenat l’equip entrenat per Ivan Diaz-Cano en aquests primers compassos de campanya. Els andreuencs, tot i començar la competició pràcticament un mes més tard que la resta d’equips, amb les quatres victòries consecutives s’han col·locat empatats a punts amb els líders. Aquest diumenge al camp del Sants, a partir de les 18:00 h, intentaran continuar amb la bona ratxa.

Per altra banda, el conjunt santsenc es troba en una dinàmica completament oposada. Ha perdut els últims tres partits que ha disputat.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit enfront de l’AE Prat. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS