Últim partit del Juvenil A en el 2020

L’equip andreuenc disputa aquest dimecres al Narcís Sala el partit contra el FC Barcelona (19:00 h) corresponent a la jornada 3 que es va ajornar. El Juvenil A, segon classificat, s’enfronta al conjunt blaugrana, líder, en el darrer partit de l’any. El duel es podrà veure en directe per Barça TV.

Els dos millors equips en l’inici de temporada del subgrup 7A de Lliga Nacional s’enfronten aquest dimecres al Narcís Sala a partir de les 19:00 h. Els futbolistes entrenats per Ivan Diaz-Cano han demostrat que són un equip bastant diferent del de la passada campanya. El Juvenil A és un equip molt competitiu i el fet d’estar imbatut en les primeres set jornades disputades ho demostra. En el darrer enfrontament van tornar a guanyar, després d’haver encadenat dos empats consecutius.

Per altra banda, el Barça B, líder amb quatre punts més que els quadribarrats, ha guanyat els set partits que ha disputat. El duel d’aquest dimecres, reubicat en el calendari després de l’ajornament per COVID-19 al començament de la lliga, serà d’alt voltatge entre els dos millors equips del campionat en el darrer partit de l’any. El Juvenil A intentarà acabar el 2020 amb bon sabor de boca i retallant distàncies amb la primera plaça.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en l’últim partit enfront de la UD Unificación Bellvitge. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS