Victòria del Juvenil A per guanyar moral (0-1)

L’equip andreuenc ha guanyat per la mínima al camp de la UD Unificación Bellvitge gràcies al gol de Xavi Guardia (0-1) en el partit disputat aquest dissabte. Triomf treballat del Juvenil A que manté la segona plaça a la lliga i continua imbatut.

El conjunt quadribarrat visitava l’estadi de la UD Unificación Bellvitge, que havia guanyat els tres partits que havia jugat com a local. Els andreuencs sabien de la dificultat del matx i han començat el duel de la millor manera possible. Gol de Xavi Guardia en el minut 3 per obrir el marcador. El Juvenil A ha seguit dominant els primers compassos i ha tingut diverses oportunitats clares que no ha pogut transformar. Amb el pas dels minuts el conjunt local ha avançat línies i abans del descans han desaprofitat una bona ocasió.

En la segona part els futbolistes entrenats per Ivan Diaz-Cano s’han replegat molt bé en defensa. Ordenats i atents en les ajudes defensives han repel·lit tots els atacs locals. La UD Unificación Bellvitge ha utilitzat molt el joc aeri per penjar pilotes dins l’àrea quadribarrada, però no han tingut cap oportunitat clara. Finalment el matx ha acabat amb la victòria del Juvenil A i els andreuencs continuen amb la ratxa positiva de seguir imbatuts i tornen a guanyar un partit després de dos empats consecutius. El conjunt quadribarrat és el segon classificat a quatre punts del líder, el FC Barcelona B, i el dimecres de la setmana vinent el Juvenil A i els blaugranes s’enfronten al Narcís Sala en l’últim partit del 2020.

Fitxa tècnica

UD Unificación Bellvitge (0): Iker Bartolome, David Adan, Raul Gimenez, Daniel Palomeque, Sergio Gallardo (Fredik Gyan, 74′), Adam Cherradi, Jonathan Peñalber (Guillem Negredo, 46′), Biel Fornes, Pol Sanchez, Aiman Boussid (Daniel Espinal, 76′) i Arnau Campos (Jordi Gala, 76′).

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Marc Torrents, Marc Garolera, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Xavier Guardia (Unai Cruz, 57′), Hugo Arijón (Oriol Pinós, 46′), Hackman Duffour (Bakary Cisse, 71′), Marc Rosell (Marcos Morales, 71′) i Miguel Perez (Lorenzo Ruiz, 81′).

Gol: 0-1 Xavier Guardia (4′).

Àrbitre: Sr. Enric Bureu Mendez (del. Barcelona) ha amonestat Raul Gimenez (23′), Biel Fornes (63′), Sergio Gallardo (89′) pels locals i David Nogales (51′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat a la Feixa Llarga.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS