Victòria solvent del Sant Andreu (2-0)

El Sant Andreu ha derrotat el Granollers al Narcís Sala en un partit molt complet dels quadribarrats. Baquero i Kuku han estat els golejadors.

Els andreuencs han completat un bon partit, de principi a final. La primera meitat ha transcorregut sense gols, però les aproximacions del Sant Andreu han generat diverses jugades de perill a l’àrea del Granollers. Kuku ha estat a punt d’obrir la llauna fins a tres vegades, però no ha arribat a rematar bones centrades de Baquero i Serramitja, i Kilian ha creat perill des de fora l’àrea.

El domini era quadribarrat, tant amb la pilota com posicionalment. El Sant Andreu ha controlat les sortides del Granollers, que no ha pogut provar Arnau. Tanmateix, l’encontre ha arribat al descans amb el mateix marcador que a l’inici.

A la represa, Albertito ha estat a punt de marcar en una rematada de cap que ha blocat Priego (46′). Els vallesans han creat perill en un córner, ben tapat per Arnau al segon pal. El Sant Andreu ha percudit, Baquero ha trobat el camí del gol. L’extrem ha fet una gran jugada individual per la banda esquerra, ha retallat dins l’àrea i ha obert la llauna amb un xut a l’escaire (63′).

L’1 a 0 ha obligat el Granollers a fer un pas endavant, i el Sant Andreu ho ha aprofitat per a sentenciar el partit. Juanan ha filtrat una passada mil·limètrica per al desmarcatge de Kuku, que ha entrat a l’àrea i ha definit amb el punt de pausa necessari davant Priego (80′).

Els quadribarrats s’han retrobat amb la victòria tres partits després, havent jugat un bon partit per tancar l’any al Narcís Sala amb un triomf solvent que els permetrà lluitar pel lideratge diumenge vinent a Cerdanyola.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Riera, Yaya, Carroza, Noguera, Kilian, Ton Alcover, Albertito (Lawson, 71’), Carreón (Juanan, 58’), Baquero (Solina, 92’), Serramitja (Poves, 71’) i Kuku (Franco, 92’).

EC Granollers (0): Priego, Prado (Alieu, 64’), Zamorano (Muñi, 84’), Guille, Pau Darbra, Alberto, Morales, Altimira (Marc Rio, 46’), Suaibo (Oriol Molins, 46’), Gelmà (Muela, 70’) i Campeny.

Gols: 1-0 Baquero (63’), 2-0 Kuku (80’).

Àrbitre: Sr. Curiel Riera (del. Osona), ha amonestat Noguera, Albertito, Ton Alcover i Carroza i Prado, Pau Darbra i Gelmà pels visitants

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 del subgrup 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS