Cribratge massiu a la UE Sant Andreu

El Club andreuenc inicia un procés de cribratge massiu de COVID-19 per a tots els treballadors i esportistes de l’entitat majors de 16 anys que ho desitgin a partir d’aquest dimarts. És una iniciativa promoguda pel Departament de Salut de la Generalitat que la UE Sant Andreu s’hi ha adherit.

En una situació d’una nova onada de contagis de COVID-19 a casa nostra el Club andreuenc ha decidit iniciar un cribratge massiu a partir d’aquest dimarts per tal de detectar casos positius seguint la iniciativa promoguda pel Departament de Salut.

S’ha habilitat una carpa al pàrquing del Narcís Sala i aquest cribratge massiu està dirigit a tots els esportistes, entrenadors, cos tècnics, serveis administratius i col·laboradors de la UE Sant Andreu majors de 16 anys que ho desitgin. Els horaris i torn per participar-hi estan marcats per cada responsable de grup.

Aquest programa de cribratge consisteix en un test d’antígens ràpid en què els resultats s’obtenen tan sols 15 minuts més tard de fer la prova a la mateixa carpa del Narcís Sala.

Si el resultat és positiu, la persona serà enviada immediatament al CAP de referència assignat per aquest cribratge per realitzar una prova PCR que confirmi el positiu i iniciar els estudis dels contactes amb altres persones en els darrers dies. Si el test d’antígens dóna negatiu, el resultat es penjarà al web de Salut de la Generalitat.

Des de la UE Sant Andreu fem una crida als treballadors i col·laboradors  del Club perquè participin en el cribratge massiu i tallar amb les cadenes de transmissió del virus.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS