El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala derrotant el Figueres amb gols de Kilian, Serramitja i Kuku. Medina ha anotat de penal al minut noranta. Els quadribarrats recuperen la segona posició i se situen a dos punts del lideratge.

Els quadribarrats, dirigits avui per Sergi Pujol, han sortit amb empenta per a intentar trencar la mala ratxa de les últimes dues jornades i han estat els dominadors del partit. Baquero ha tingut la primera oportunitat, però el xut se li ha escapat (2’), i Arnau ha desviat un xut del Figueres des de la frontal (4’).

El gol que obria la llauna l’ha anotat Kilian, en una falta directa des de la corona de l’àrea executada a la perfeccció, lluny de l’abast d’Andrés (19’). El Sant Andreu ha fregat el segon, en una rematada de Carreón que Andrés ha desviat a córner amb una gran estirada (23’). Ferrón, molt actiu, també ho ha provat des de lluny, però el tir ha sortit desviat.

A la represa, el Sant Andreu ha insistit amb un xut alt de Llamas i una rematada a la sortida d’un córner que gairebé acaba a la xarxa, desviada per un defensor visitant. El Figueres ha fet un pas endavant i ha generat més perill, i els andreuencs amenaçaven al contracop. Ferrón ha estat a punt de concretar-ne un (64’), i poc després en una jugada assajada ha arribat el segon gol. Servei curt, centrada de Ferrón i rematada potent de Serramitja (68’).

El 2 a 0 ha donat més tranquil·litat al Sant Andreu, que ha pogut sentenciar en una rematada de Carroza i un xut posterior de Juanan en la mateixa jugada, deu minuts abans del final. La defensa quadribarrada ha tancat la pròpia porteria i no ha deixat que el Figueres tornés a entrar al partit. En un contracop, Kuku ha sentenciat l’encontre amb un xut creuat i ajustat al pal (82’). Al minut noranta, Medina ha transformat un penal per arrodonir el marcador.

La victòria final ha permès de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives i ha situat el Sant Andreu segon, a dos punts del lideratge. Diumenge vinent, els andreuencs el recuperaran en cas de guanyar l’Horta al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Múrias, Carreón, Juanan, Ferrón (Carroza, 70’) i Serramitja (Kuku, 75’).

UE Figueres (1): Andrés, Maureta, Treviño (Khalid, 70’), Ayala, Gabri (Carles Gallardo, 64’), Coto (Usman, 40’), Jorge Torres (Pepu, 40’), Granero (Pau Baró, 70’), Medina, Pol Gómez i Valverde.

Gols: 1-0 Kilian (19’), 2-0 Serramitja (68’), 3-0 Kuku (82’), 3-1 Medina p. (90’).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), ha amonestat Múrias pels locals i Ayala i Gabri pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 ajornada del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE SERGI PUJOL

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS