El Juvenil A aconsegueix la cinquena victòria consecutiva (2-1)

L’equip andreuenc ha guanyat l’AE Prat aquest dissabte (2-1), amb remuntada de marcador inclòs a causa del doblet de gols de Guillem Trilla, i encadena el cinquè triomf consecutiu. El Juvenil A manté el lideratge i iguala la millor ratxa de resultats de la temporada.

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano travessa un moment de forma molt dolç. El Juvenil A és un equip molt competitiu i és l’únic conjunt imbatut en aquets moments de temporada. El partit d’aquest dissabte contra l’AE Prat al Narcís Sala, però, ha començat coll amunt pels andreuencs. En el 15′ els visitants s’han avançat en el marcador amb el gol de Gerard Massana en una jugada a pilota aturada.

Els quadribarrats han intentat reaccionar i just abans del descans, en el darrer minut de joc, Guillem Trilla ha fet el gol de l’empat en una acció de falta lateral. S’ha arribat amb empat 1-1 al descans.

A la mitja part, l’entrenador Ivan Díaz-Cano ha fet un parell de canvis i un reordenament tàctic que ha capgirat el guió del partit favorable als andreuencs. Guillem Trilla ha fet el segon gol del Sant Andreu, que també significava el seu doblet particular, per posar el 2-1 en el marcador en el 61′. L’acció de la diana novament en un córner a favor, una faceta del joc que està sent molt productiva pels quadribarrats durant la temporada.

En el tram final l’AE Prat s’ha bolcat a l’atac, mentre que el Juvenil A ha defensat amb dents i ungles el resultat. Els andreuencs han sabut repel·lir amb gran sacrifici tots els atacs visitants i fins i tot han tingut alguna oportunitat clara per segellar el triomf, com per exemple, un tir al pal de Sergi Vives. Finalment victòria andreuenca per 2-1, la cinquena consecutiva, que assegura el lideratge del Juvenil A una jornada més.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Ousmane Kande, David Nogales, Marc Torrents, Sergi Vives, Guillem Trilla (Marc Herrero, 71′), Oriol Jariod, Xavier Guardia (Ericcson Antonio, 46′), Oriol Pinós, Hackman Opoku (Unai Cruz, 84′), Marc Rosell (Miguel Pérez, 46′) i Bakary Cisse (Lorenzo, Ruiz, 79′).

AE Prat (1): Teo Guillen, Antonio Calahorro, Sergi Gomez, Joan Rodriguez, Marc Navarro, Mario Sanchez (Javier Leo, 74′), Kevin Llorente (Ian Zarcero, 46′), Pablo Saborido (Artur Gevorgyan, 62′), Gerard Massana (Leonard Itsitsar, 74′), Raul Inocencio i Ruben Samaniego.

Gols: 0-1 Gerard Massana (15′), 1-1 Guillem Trilla (44′), 2-1 Guillem Trilla (61′).

Àrbitre: Sr. Heaven Núñez Ruiz (del. Anoia) ha amonestat Sergi Vives (78′), Unai Cruz (89′) pels andreuencs i Kevin Llorente (8′), Gerard Massana (47′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront de l’AE Prat. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS