El Juvenil A vol començar l’any amb bon peu

El Juvenil A juga aquest dissabte al Narcís Sala contra el Cub Gimnàstic Manresa (17:30 h) el primer partit del 2021. Els andreuencs arriben a l’equador de la primera volta de la Fase 1 en una situació pràcticament immillorable i volen continuar amb la bona ratxa mostrada aquesta temporada.

Una mica més de dues setmanes ha tingut de descans per Nadal l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano. Temps suficient per recarregar les piles i afrontar els mesos de competició que venen sense pràcticament cap aturada. El Juvenil A és el segon classificat del Grup 7A, a tan sols un punt del líder, el FC Barcelona B, conjunt que els andreuencs van vèncer en un matx excel·lent en el darrer duel del 2020.

Els quadribarrats s’enfronten aquest dissabte contra el Club Gimnàstic Manresa al Narcís Sala (17:30 h) amb l’objectiu de començar el 2021 amb bon peu i continuar amb la imbatibilitat.

Per altra banda, els manresans són cinquens, amb 9 punts menys que el Sant Andreu i van vèncer en el darrer partit de l’any al CF Vilaseca.

Imatge: Acció del partit entre el Juvenil A i el FC Barcelona B, | Paco Largo – FC Barcelona

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS