El Sant Andreu destitueix Mikel Azparren

La UE Sant Andreu ha destituït l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren.

Azparren va agafar les regnes del Sant Andreu l‘estiu del 2016. Va formar part del cos tècnic durant un any, una volta va penjar les botes al Sant Andreu després de tres temporades. Durant aquestes quatre temporades i mitja, el Sant Andreu ha disputat dues promocions d’ascens, ha guanyat la Copa Catalunya l’any 2019 i ha jugat els setzens de final de la Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid.

El llegat d’Azparren va més enllà dels resultats. Ha bastit un equip que sempre ha estat competitiu i ha donat moltes alegries a l’afició, tot recuperant l’orgull per la quadribarrada i la connexió entre el vestidor i la grada.

Azparren també ha contribuït a professionalitzar l’estructura esportiva de la UE Sant Andreu, ha fet costat al futbol base andreuenc i ha dotat la banqueta d’estabilitat. El Club considera que ha fet una gran feina al capdavant del primer equip i sempre tindrà en especial consideració un futbolista i entrenador que s’ha deixat la pell per la quadribarrada.

Mikel Azparren sempre tindrà el suport, l’agraïment i l’estima de la UE Sant Andreu. Des del Club et desitgem un gran futur a les banquetes.

Eskerrik asko Mikel!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS