Es reprenen els entrenaments del futbol base

A partir d’aquest dimarts tornaran a realitzar-se els entrenaments del planter del Club després que el Districte de Sant Andreu de Palomar hagi rectificat la decisió de suspendre’ls el passat 11 de gener.

La UE Sant Andreu informa a tots els integrants del futbol base andreuenc i a les seves famílies que a partir d’aquest dimarts es reprenen els entrenaments sempre seguint totes les mesures de seguretat marcades per la Generalitat.

El Club va rebre el passat 11 de gener l’ordre per part de l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) de suspendre tots els entrenaments de categories menors de 16 anys. La UE Sant Andreu, amb la voluntat de vetllar per la salut de tots els membres indicats i seguir amb les directrius dels estaments indicats, així ho va informar les famílies.

Aquest dimarts, però, el districte de Sant Andreu de Palomar ha rectificat aquesta ordre i ens ha comunicat que es poden reprendre els entrenaments del futbol base del Club a partir d’aquest mateix 12 de gener. Així ja ho hem fet saber als integrants del planter andreuenc.

Lamentem la controvèrsia que ha generat a les famílies del futbol base quadribarrat i els agraïm la seva comprensió i compromís seguint sempre les mesures del protocol establert per tal de garantir l’activitat futbolística de la UE Sant Andreu.

Imatge: Exercicis durant el passat Campus de Nadal de la UE Sant Andreu. | Núria Albalate – UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS