Iniciada amb victòria la segona volta (0-3)

El Juvenil A ha aconseguit un contundent triomf al camp del Club Gimnàstic Tarragona B (0-3) en el partit disputat aquest dissabte. Els golejadors andreuencs han estat Marc Rosell, Ericsson Antonio i Sergi Vives. Amb aquesta victòria els andreuencs comencen la segona volta de la Fase 1 com a líders provisionals a causa que el duel del FC Barcelona B, primer classificat fins aleshores, s’ha ajornat.

El conjunt quadribarrat afrontava el primer desplaçament del 2021 contra el Club Gimnàstic Tarragona B, un dels equips cridats a ocupar una de les places capdavanteres de la lliga. Un partit exigent que el Juvenil A sabia la importància d’encadenar el quart triomf consecutiu per apropar-se a l’objectiu.

Els futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano han començat el duel amb una pressió alta a camp contrari. En els primers compassos els quadribarrats han dominat, i després de dues bones combinacions, han arribat dos gols pràcticament de forma consecutiva. Marc Rosell ha fet el 0-1 en el 12′ i tres minuts més tard Ericsson Antonio ha marcat el 0-2. La primera meitat no ha tingut gaires més oportunitats.

En el segon temps el Sant Andreu ha continuat amb la mateixa dinàmica. Molt ordenats en defensa i creant perill en atac. El capità quadribarrat, Sergi Vives, ha marcat el 0-3 (77′) i abans del final el Juvenil A ha estat a punt de fer el quart.

Victòria àmplia i contundent que serveix els andreuencs per posar-se com a líder provisional i iniciar la segona volta de la Fase 1 amb bon peu.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic Tarragona B (0): Alex Romaguera, Ruben Santiago, Pol Castell, Joaquin Lorca, Eric Hill (Nil Castell, 72′), Arnau Sans, Adrian Garcia, Arnau Ramirez, Darius Leonel (Bilal Sabir, 89′), Daniel Rodrigo (Marti Ruiz, 45′) i Cristian Muñiz (Lucas Mena, 61′).

Juvenil A (3): Diego Alejandro, David Nogales, Marc Herrero (Marc Torrents, 65′), Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Miguel Perez (Unai Cruz, 82′), Oriol Pinós, Hackman Opoku (Lumen Gauthier, 82′), Marc Rosell (Bakary Cisse, 65′) i Ericsson Antonio (Lorenzo Ruiz, 74′).

Gols: 0-1 Marc Rosell (12′), 0-2 Ericsson Antonio (15′), 0-3 Sergi Vives (75′).

Àrbitre: Sr. Gerard Creus Soler (del. Lleida) ha amonestat Arnau Sans (74′) pels locals i Guillem Trilla (55′), Lorenzo Ruiz (87′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 de la Fase 1 del grup 7A de Lliga Nacional disputat al camp de futbol Gimnàstic Tarragona Annex.

Imatge: Celebració de la victòria del Juvenil A enfront del Club Gimnàstic Tarragona B. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS