Posar la cinquena marxa

El Juvenil A pot igualar la millor ratxa de la temporada si venç l’AE Prat aquest dissabte al Narcís Sala (17:30 h) en què seria el cinquè triomf consecutiu. A més, una victòria serviria per mantenir el lideratge respecte del FC Barcelona, que té un partit pendent.

El tram final del 2021 i l’entrada d’any el Juvenil A està travessant un dels moments més dolços de la temporada. Els bons resultats, amb quatre victòries consecutives, set gols a favor i zero encaixats, han fet que els futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano siguin els nous líders del Grup 7A de Lliga Nacional amb 26 punts.

El conjunt quadribarrat té l’objectiu de mantenir aquesta posició en el partit d’aquest dissabte al Narcís Sala si aconsegueix un triomf contra l’AE Prat (17:30 h). A més, si guanya, igualarà la millor ratxa de victòries consecutives aquesta campanya, que va assolir en els primers cinc duels de lliga.

El rival d’aquesta jornada, l’AE Prat, que és el setè classificat amb 10 punts, està remuntant el vol en els darrers partits. Va perdre els primers cinc matxs del campionat, però des d’aleshores ha aconseguit tres victòries i un empat. A més, arriba al matx després d’assolir un triomf important en el darrer partit contra la UD Unficación Bellvitge.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en la passada jornada enfront del Club Gimnàstic Tarragona B. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS