Primer partit a domicili de l’any

El Juvenil A afronta aquest dissabte el primer partit fora de casa del 2021 contra el Club Gimnàstic Tarragona B (11:30 h). Aquest matx serà el primer de la segona volta de la Fase 1 de la temporada.

Els andreuencs estan fent una campanya espectacular. Després de disputar la primera volta estan imbatuts amb set victòries i dos empats. Són els segons classificats a tan sols un punt del líder. Uns bons números que el Juvenil A vol mantenir aquest 2021. Els futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano tenen aquest dissabte el primer desplaçament de l’any al camp del Club Gimnàstic Tarragona B (11:30 h).

El conjunt quadribarrat si guanya el partit es col·locarà provisionalment en la primera plaça de la lliga perquè el duel del FC Barcelona B, el líder, contra la UD Cornellà B s’ha ajornat. Per altra banda, els tarragonins arriben al matx després d’una derrota la passada jornada contra la UD Unificación Bellvitge.

Imatge: Paco Largo – FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS