Sant Andreu – Vilassar: partit de represa

El Sant Andreu rep el Vilassar de Mar demà a les 12:00h al Narcís Sala en el que serà el primer partit del 2021 pels quadribarrats.

Els andreuencs, que no van poder disputar la jornada passada davant el Figueres a causa d’un positiu per covid-19, tornen a la gespa amb l’objectiu de mantenir el lideratge amb un triomf a casa. El Sant Andreu té un punt més que el Girona ‘B’ i el Cerdanyola, a falta de disputar l’encontre contra el Figueres.

El Vilassar de Mar, però, arriba al Narcís Sala en el millor moment de la temporada. El conjunt maresmenc ha encadenat quatre victòries consecutives i acumula set jornades sense perdre, unes xifres que li han permès de situar-se en cinquena posició.

Azparren no podrà comptar amb d’Oumar ni Ton Alcover per lesió. Albertito serà baixa mentre duri la seva recuperació després d’haver estat positiu en covid-19, i dilluns es reincorporarà als entrenaments. Són dubte Víctor Alonso i Llamas.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Jornada 12 del Subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 17 de gener, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez (Vallès Occidental), assistit per Èric Martín Hernández (Vallès Occidental) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS