Triomf del Juvenil A per començar l’any (1-0)

El 2021 comença amb victòria pel Juvenil A. L’equip andreuenc ha guanyat el Club Gimnàstic Manresa aquest dissabte amb un gol de Sergi Vives en el 90′. Triomf important per continuar amb la imbatibilitat i seguir a tan sols un punt del líder.

L’any passat l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano va tancar-lo amb dues victòries consecutives. Després d’un període de descans per Nadal, els andreuencs tornaven a competir contra un dels rivals que també aspira a l’ascens a Divisió d’Honor, el Club Gimnàstic Manresa, al Narcís Sala. El duel ha estat molt igualat i en el primer temps poques ocasions de gol hi ha hagut. Just abans del descans els manresans han desaprofitat un penal.

En la segona meitat, l’entrenador quadribarrat ha fet una sèrie de canvis que han dinamitzat el partit. El Juvenil A ha disposat de diverses ocasions clares per marcar, mentre que el Gimnàstic Manresa també ha tingut cert perill amb dues bones oportunitats. El matx semblava que acabaria en empat, però en el 90′ el Sant Andreu ha executat una jugada d’estratègia a la perfecció que ha acabat en gol. Sergi Vives, el capità, ha estat l’autor de la diana.

Victòria andreuenca per arrencar l’any, el tercer triomf consecutiu, en què era el darrer partit de la primera volta de la primera fase del campionat. El Sant Andreu està a tan sols un punt del líder, el FC Barcelona B, i té set punts d’avantatge sobre el tercer, la UD Cornellà B. Això sí, l’equip del Baix Llobregat ha disputat dos enfrontaments menys.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Marc Torrents, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod (Oriol Pinós, 64′), Xavier Guardia (Miguel Perez, 46′), Marc Garolera, Hackman Opoku (Lumen Gauthier, 84′), Marcos Morales (Unai Cruz, 46′ (Ericsson Antonio, 74′)) i Bakary Cissé.

CA Gimnàstic Manresa (0): Albert Hidalgo, Pau Casadesus, Jon Lobo, Bernat Casajuana, Pau Culell, Guillem Vila (Nicolas Olmedo, 46′), Bilal Ait (Biel Vallverdú, 46′), Eric Cañete, Xavier Perez (Erik Castillo, 58′), Javier Garcia (Elian Prunes, 74′), Juan Manuel Gomez (Narcís Bou, 46′).

Gol: 1-0 Sergi Vives (90′).

Àrbitre: Sr. Jose Javier Gomez Lopez (del. Baix Llobregat) ha amonestat Xavier Guardia (31′), Oriol Jariod (43′), Marc Garolera (77′), Sergi Vives (89′) pels andreuencs i Xavier Perez (29′), Pau Casadesus (37′), Pau Culell (69′), Jon Lobo (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS