Cristian Garcia, nou entrenador del Sant Andreu

Cristian Garcia ha signat aquesta tarda com a nou entrenador del Sant Andreu fins el final d’aquesta temporada.

Cristian Garcia (Terrassa, 1981) és el nou entrenador del Sant Andreu. Garcia ha signat fins el final d’aquesta temporada. Garcia havia entrenat anteriorment el Terrassa FC les temporades 17/18 i 18/19, on també havia exercit de director esportiu.

Com a futbolista, Garcia va jugar a Tercera Divisió, a Segona Divisió ‘B’ i a Segona Divisió ‘A’. Va defensar la samarreta del Terrassa FC, el CP Ejido, el Cádiz FC, la SD Ponferradina, el Córdoba CF, el CE Sabadell FC i el CD Tenerife.

Des del Club desitgem sort i èxits a Cristian Garcia durant la seva etapa al Narcís Sala.

Benvingut, Cristian!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS