Derrota per la mínima del Juvenil A (1-0)

El conjunt andreuenc ha perdut al camp de la UE Cornellà B per 1-0 en el duel disputat aquest dissabte. El matx ha estat molt igualat i els locals han aconseguit obrir la llauna pràcticament en l’única acció perillosa que han disposat.

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano ha fet un partit molt seriós al camp del Cornellà B. Des del primer moment el guió del matx ha estat molt igualat. Tant el Juvenil A com el conjunt del Baix Llobregat lluiten per acabar en la part alta de la Fase 1 de la lliga. Tot i algunes aproximacions amb perill, sobretot per part dels andreuencs, s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

En els primers compassos de la represa el Cornellà B ha aconseguit obrir el marcador amb el gol de Marcos Augusto pràcticament en l’única aproximació amb perill dels locals en tot el matx (56′). A partir d’aquest moment el Juvenil A ha avançat línies a la recerca del gol de l’empat, però aquest no ha arribat. Derrota per la mínima dels quadribarrats, que han fet mèrits per, com a mínim, aconseguir la igualtat en el marcador.

Tot i aquesta desfeta el conjunt andreuenc segueix sent el segon classificat, però veu retallada a tres punts d’avantatge la distància envers el tercer classificat, la UD Unificación Bellvitge, el pròxim rival del Juvenil A.

Fitxa tècnica

UE Cornellà B (1): Jorge Ibañez, Pol Gimeno (Francisco de Paula, 38′), Enric Canals, Sergio Herrero, Abdou Badji, Nil Hervias, Thymos Nikitas, Pau Escobar, Carles Garrido (Walid Meddeb, 46′), Marcos Augusto i Sergi Corbera (Finot, 61′).

Juvenil A (0): Diego Alejandro, David Nogales, Marc Torrents, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Xavier Guardia (Hackman Opoku, 61′), Oriol Pinós (Marc Rosell, 80′), Martín Alonso (Lorenzo Ruiz, 61′), Marcos Morales (Yaya Daffe, 61′) i Miguel Pérez (Bakary Cisse, 46′).

Gol: 1-0 Marcos Augusto (56′).

Àrbitre: Sr. Marc Boada Barcelona (del. Girona) ha amonestat Marcos Augusto (15′ i 84′, expulsió per doble groga), Nil Hervias (52′) pels locals i Sergi Vives (56′), Oriol Pinós (83′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Municipal de Cornellà de Llobregat.

Imatge: Alineació titular del Juvenil A enfront de la UE Cornellà B. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS