El Juvenil A s’ha classificat per disputar la Fase d’ascens a Divisió d’Honor

Resten cinc partits per acabar la Fase 1 del campionat i l’equip andreuenc està classificat matemàticament per disputar la segona ronda per pujar de categoria.

Amb la victòria quadribarrada en la darrera jornada contra el CF Vilaseca, el Juvenil A s’ha assegurat matemàticament acabar entre els cinc primers de la Fase 1 i disputar així la segona ronda del campionat per competir per l’ascens a Divisió d’Honor, la màxima categoria juvenil.

L’equip entrenat per Iván Díaz-Cano, actual segon classificat a la lliga, ha aconseguit aquest primer objectiu amb cinc jornades de marge que queden per disputar-se. El Juvenil A ha demostrat ser un equip molt competitiu i sòlid fins ara, amb uns números espectaculars. Dotze victòries, dos empats i només una derrota. A més, al Narcís Sala continuen imbatuts.

Tot i això, l’equip andreuenc ha d’intentar aconseguir els màxims punts possibles en la recta final de la Fase 1 perquè aquesta estadística s’arrossega en la segona ronda. En la Fase 2 el Juvenil A s’enfrontarà als cinc millors classificats de l’altre grup de Lliga Nacional a una sola volta, és a dir, tan sols cinc partits. Els dos millors equips posicionats a la taula classificatòria, que no siguin un filial, aconseguiran l’ascens a Divisió d’Honor.

Imatge: Instant del partit entre el FC Barcelona B i el Juvenil A. | FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS