El Sant Andreu, sense encert (0-0)

El Sant Andreu només ha pogut sumar un punt davant el Peralada al Narcís Sala. L’equip de Cristian Garcia ha mostrat una bona versió i ha creat diverses ocasions de gol, però Aroca ha estat un mur pels andreuencs i fins i tot ha aturat un penal.

Els quadribarrats, dirigits per Cristian Garcia, han jugat una bona primera meitat, amb una pressió alta, sense concedir ocasions al Peralada i provant diverses rematades a porteria. El Sant Andreu ha creat perill també a pilota aturada, en diverses faltes laterals rematades per Noguera i Oumar que no han trobat porteria.

Un cop de cap de Noguera ha fregat el pal (6’), i Aroca ha refusat un xut de Múrias des de fora l’àrea (13’). Kuku, Juanan, Kilian i Ferrón també han buscat porteria, però no han tingut prou encert en la rematada. A la recta final de la segona part, el Sant Andreu no ha pogut aprofitar les faltes laterals.

A la represa, el Sant Andreu ha continuat buscant el gol, però ha topat amb Aroca en tres ocasions. El porter visitant ha salvat el seu equip aturant un penal a Kuku i la posterior rematada (55’), una rematada de cap de Kuku després d’una gran centrada de Kilian (63’) i una altra de Noguera a la sortida d’un córner (68’).

El Peralada s’ha defensat dels atacs dels andreuencs i ha pogut endur-se els tres punts en una rematada desviada, un córner directe que ha refusat Arnau i una última ocasió en què el porter andreuenc ha estat providencial i ha comptat amb l’ajuda del travesser per evitar el gol (88’).

Malgrat la millora de la imatge de l’equip i el bon partit, l’empat no ha deixat satisfet l’equip. El Sant Andreu descansarà la setmana vinent, i haurà d’anar a guanyar a Riudarenes al Girona ‘B’.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Arnau, Llamas, Oumar, Noguera, Kilian, Múrias (Roger, 62’), Carreón, Juanan, Ferrón (Baquero, 62’), Serramitja (Poves, 81’) i Kuku.

CF Peralada (0): Aroca, Coro, Romero, Micaló, Dalmau (Papa, 67’), Casanova (Cunill, 83’), Josu, Ritxi, Arnau Ortiz (Buba, 67’), Diaby i Muritala (Puig, 67’).

Àrbitre: Sr. Ramírez Plaza (del. Vallès Occidental), ha amonestat Múrias, Llamas i Kuku pels locals i Ritxi, Micaló i Josu pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 del subgrup ‘B0 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE CRISTIAN GARCIA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS