Empat per continuar sumant (1-1)

El Juvenil A ha empatat contra la UE Sants (1-1) en el partit disputat aquest dissabte. Els andreuencs s’han avançat en el marcador amb el gol de Miguel Pérez, però els santsencs posteriorment han empatat el matx. La darrera mitja hora els quadribarrats l’han competit amb un futbolista menys per l’expulsió de Roger Serral.

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano ha fet una molt bona primera meitat en el duel enfront del Sants. De fet, en el minut 5 el Juvenil A ha obert la llauna amb una jugada de Miguel Perez partint com a extrem esquerre i que ha acabat marcant. Els andreuencs han dominat la pilota i el guió de l’enfrontament. El bon joc, però, no s’ha vist reflectit amb més avantatge en el marcador i just abans del descans el Sants ha empatat a càrrec de Roger Ramirez. El futbolista visitant ha caçat la pilota dins l’àrea quadribarrada, després d’una sèrie de rebots, i ha fet gol.

En la represa el Juvenil A ha continuat pitjant l’accelerador. Novament ha tingut oportunitats per marcar, però no ha estat encertat de cara a porteria. En el 65′ el matx ha canviat completament després que Roger Serral ha estat expulsat per aturar un contracop santsenc. Els visitants han fet un pas endavant i els quadribarrats s’han replegat en defensa i aguantat el resultat. Bon esforç col·lectiu dels futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano que, tot i estar amb un jugador menys, han segellat l’empat 1-1. Amb aquest resultat el conjunt quadribarrat manté la imbatibilitat al Narcís Sala i segueix com a segon classificat.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Yaya Daffe (Bakary Cisse, 68′), Marc Garolera (Oriol Pinos, 68′), Martin Alonso (Unai Cruz, 74′), Lorenzo Ruiz (Nicolas Falco, 74′) i Miguel Perez (Marc Rosell, 68′).

Sants (1): Pau Llasera (Pablo Martin, 46′), Enric Brunet (Roger Valenzuela, 78′), Natan Eduardo, Daniel Lucea, Alseny Barrie, Carlos Sancho, Jordi Sancho, Daniel Gutierrez, Antony Josue (Roger Ramirez, 30′), Ali Tanoughat (Nabil Harbi, 68′) i Guillem Navarro.

Gols: 1-0 Miguel Perez (5′), 1-1 Roger Ramirez (44′).

Àrbitre: Sr. Sergio Sanchez Pin (del. Barcelona) ha amonestat Roger Serral (vermella directa, 65′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 7A de Lliga Nacional de la Fase 1 disputat al Narcís Sala.

Imatge: Alineació Juvenil A enfront del Sants. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS