Girona ‘B’ – Sant Andreu: fam de victòria

El Sant Andreu s’enfronta al Girona ‘B’ a Riudarenes demà a les 12:00h en un partit que pot ser determinant en el desenllaç de la lliga.

Queden només cinc jornades perquè conclogui la primera fase de la lliga i el Sant Andreu necessita tornar a guanyar per refer-se de la mala dinàmica d’aquesta segona volta. L’equip de Cristian Garcia ha de refermar les bones sensacions ofertes contra el Peralada i tornar a veure porteria.

El Girona ‘B’, amb un partit menys que els andreuencs, lidera la classificació amb quatre punts d’avantatge respecte dels quadribarrats. El filial gironí es manté com un dels màxims golejadors i com l’equip menys golejat del subgrup, però ha estat vulnerable com a local.

Garcia no podrà comptar amb Poves, Ferrón, Roger Garcia ni Víctor Alonso, però sí amb Ton Alcover després de l’alta mèdica rebuda la setmana passada i Yaya Sidibé una volta complert un partit de sanció. Carroza també està recuperat i Albertito torna a la convocatòria.

GIRONA FC ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 18 del Subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 28 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Municipal de Riudarenes
Àrbitre: Josep Ollé Lladó (del. Tarragona), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i Joel Garriga Alonso (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS