Inscripcions obertes al Campus de Setmana Santa!

La UE Sant Andreu obre les inscripcions per al Campus de Setmana Santa previst des del 29 de març fins a l’1 d’abril. Cal fer el pagament a les oficines del Club.

La UE Sant Andreu i Campus Rax organitzen el Campus de Setmana Santa que es farà des del 29 de març fins a l’1 d’abril (ambdós dies inclosos), de 09:00h a 13:30h.

INSCRIPCIONS AL CAMPUS

El Campus està organitzat per a nens i nenes de 4 a 15 anys. El preu és de 45€ pels futbolistes del planter andreuenc i de 55€ per jugadors externs al Club, en el cas que es vulgui assistir cada dia. El pagament s’ha d’efectuar a les oficines del Narcís Sala. Si una família inscriu a dos o més germans, tindrà un descompte.

De manera opcional i sense cap cost afegit, el Club ofereix la possibilitat d’acollida des de les 08:00h i de recollida fins a les 15:00h. A més, s’inclou de franc el lliurament d’una samarreta d’entrenament i s’ofereix la possibilitat de càtering per un preu de 5€ al dia.

La UE Sant Andreu i Campus RAX han preparat el campus en què es dividiran els nens i nenes en grups reduïts de deu, amb un entrenador i assistent. Es treballaran els diversos fonaments tècnics i tàctics del futbol, de coordinació física i el treball en equip. A més, també hi haurà un entrenament específic per als porters i al final de cada sessió es faran partits per posar en pràctica l’aprenentatge.

El campus farà especial incidència en la formació i l’evolució dels inscrits segons la seva posició al camp (porter, defensa, migcampista o davanter) a través de tallers tècnics i tàctics específics per ajudar-los a millorar les seves aptituds i els conceptes futbolístics com el control, la passada, el regat, el desplaçament de pilota, la visió de joc en atac i en defensa, entre més.

També hi haurà tallers de psicologia esportiva per aprendre a desenvolupar la concentració i el control sobre les emocions en competició, dos factors que també ajuden a potenciar l’autoestima, la motivació, l’atenció, el rendiment i a controlar la pressió. Per últim, es faran tallers de psicomotricitat per a millorar la coordinació.

Per a efectuar el pagament a les oficines del Club recordem que el seu horari és de dilluns a divendres de 09:30h a 12:30h i de 17:00h a 20:00h.

Us animem a apuntar-vos-hi!

Imatge durant el passat Campus de Nadal. | Núria Albalate – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS