Jorge Freixes serà el segon entrenador del Sant Andreu

Freixes s’incorpora al cos tècnic andreuenc de Miguel Ángel Samprón, amb qui ja va formar tàndem en el Juvenil ‘A’ de la UE Cornellà.

A causa del recent relleu a la banqueta quadribarrada va arribar Miguel Ángel Samprón com a entrenador i, com a segon tècnic, serà Jorge Freixes, que ha signat contracte fins al final d’aquesta temporada, amb opció a un any més.

Freixes té una àmplia experiència com a entrenador d’equips de futbol base. Ha entrenat durant onze anys a equips des de benjamins fins a juvenils dirigint en totes les categories. Entre els diversos clubs on ha estat va tenir una etapa important al CF Damm i la més recent a la UE Cornellà.

En el Juvenil ‘A’ del conjunt del Baix Llobregat a Divisió d’Honor és on va fer tàndem amb Miguel Ángen Samprón, com a tècnic, i Freixes com a segon entrenador. La seva etapa va durar una temporada i mitja fins al febrer del 2020. Llavors Samprón va deixar el càrrec i Freixes va ocupar el seu rol durant uns mesos fins a la cancel·lació de la temporada a causa de la covid-19. Ara es retroben al Club andreuenc.

La UE Sant Andreu desitja sort i èxits a la nova incorporació del cos tècnic.

Benvingut, Jorge!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS