Partit incòmode a Tarragona (2-0)

El Juvenil A ha perdut al camp del CD La Floresta (2-0) en el partit d’aquest diumenge a la tarda. Els andreuencs no s’han adaptat al guió del matx i han patit la segona derrota de la temporada.

En aquesta recta final de la Fase 1 tots els partits són més complicats de tirar endavant i, sobretot, s’incrementa la dificultat en els desplaçaments. El Juvenil A ha visitat aquest diumenge el camp de La Floresta i des del primer moment el partit ha estat travat. L’equip tarragoní ha aconseguit que els andreuencs no es trobessin còmodes sobre el terreny de joc. Tot i això, s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa el conjunt dirigit per Iván Díaz-Cano ha rebut una galleda d’aigua freda en forma del gol local en la primera jugada de la segona meitat. L’autor de la diana ha estat Adria Suarez (46′). El Juvenil A ha fet canvis per capgirar la dinàmica i avançar línies a la recerca de l’empat. En contraposició La Floresta ha marcat el 2-0 a càrrec de Miquel Soto (60′). En els darrers compassos els quadribarrats han fet algun intent per retallar distàncies, però no hi ha hagut encert en la definició.

Finalment derrota del Juvenil A, que continua sent el segon classificat a la lliga, set punts per sota del líder i amb sis d’avantatge sobre el tercer.

Fitxa tècnica

CD La Floresta (2): Amaro Navarrete, Eloi Maideu, Albert Casasus (Antonio Carvajal, 72′), Miquel Soto, Oscar Paredes, Alejandro Diaque, Manuel Pavon, Adria Suarez, Mauricio Sebastian, Daniel Martinez i Franco de Marco (Hernan Martinez, 77′).

Juvenil A (0): Diego Alejandro, Marc Torrents (David Nogales, 50′), Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Lorenzo Ruiz (Miguel Perez, 50′), Oriol Pinós (Marc Garolera, 61′), Ericsson Reinoso (Lumen Gauthier, 65′), Marcos Morales (Martin Alonso, 61′) i Bakary Cissé.

Gols: 1-0 Adria Suarez (46′), 2-0 Miquel Soto (60′).

Àrbitre: Sr. Antonio Berzosa Carballo (del. Tarragona) ha amonestat Daniel Martinez (78′), Amaro Navarrete (80′), Antonio Carvajal (81′) pels locals i Martin Alonso (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del grup 7A de la Fase 1 de la Lliga Nacional disputat al Municipal de la Floresta.

Imatge: Arxiu Juvenil A. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS