Recuperar les bones sensacions

El Juvenil A juga aquest dissabte al Narcís Sala contra la UE Sants (17:30 h). Els andreuencs volen deixar enrere l’última derrota contra La Floresta i reprendre el bon ritme en la recta final de la Fase 1 de la temporada.

Resten quatre partits per acabar la primera part de la temporada. L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano és el segon classificat, però acabar amb la millor ratxa possible és important per afrontar la Fase 2 amb més avantatge pel que fa a punts sumats. El Juvenil A va patir perdre en la darrera jornada al camp de La Floresta i toca refer-se. El conjunt quadribarrat intentarà sumar els tres punts en el matx d’aquest dissabte contra la UE Sants al Narcís Sala (17:30 h) en què com a locals han aconseguit sis triomfs i cedit només un empat aquesta temporada.

El Sants és l’antepenúltim classificat, però arriba en una dinàmica positiva després d’encadenar dos empats consecutius. Això sí, l’últim partit que van guanyar va ser el duel corresponent a la jornada 2 del passat mes de novembre. El Juvenil A és important que aconsegueixi un bon resultat per mantenir les distàncies amb els perseguidors perquè en els tres darrers enfrontaments de la Fase 1 hi haurà duels directes dels quadribarrats contra ells.

Imatge: Instant del partit entre el FC Barcelona B i el Juvenil A. | FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS