Refer-se del darrer resultat

El Juvenil A s’enfronta aquest dissabte al CF Vilaseca al Narcís Sala (17:30 h). Els andreuencs volen deixar enrere la derrota en la passada jornada i tornar al camí de la victòria.

Després d’una ratxa d’onze partits imbatuts, el Juvenil A va caure derrotat en el darrer enfrontament al camp del FC Barcelona B. Tot i això l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano és el segon classificat i amb anterioritat havia encadenat cinc triomfs consecutius. Amb la intenció de tornar a tastar el sabor de la victòria, el conjunt quadribarrat juga aquest dissabte al Narcís Sala contra el Vilaseca (17:30 h), el penúltim classificat.

L’equip tarragoní arriba al duel després de perdre els dos últims matxs. A més, el Vilaseca ha caigut derrotat en tots els partits que ha jugat a domicili. Recuperar les bones sensacions amb un triomf és el que intentarà el Juvenil A.

Imatge: Instant del partit entre el Juvenil A i el FC Barcelona B. | FC Barcelona

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS