Sant Andreu – Peralada: tabula rasa

El Sant Andreu rep demà a les 12:00h el Peralada al Narcís Sala amb l’objectiu d’oblidar la mala ratxa i retrobar-se amb la victòria. Cristian Garcia debutarà a la banqueta quadribarrada i el partit podrà seguir-se pel canal de Twitch del Club.

El conjunt quadribarrat ha de refer-se de les últimes relliscades i sumar els màxims punts possibles en les últimes sis jornades. El Sant Andreu pot situar-se líder provisional demà si derrota el Peralada, un al·licient més per a pressionar els rivals directes.

L’equip empordanès també necessita els punts per intentar de quedar entre els tres primers. El Peralada ha estat un rival complicat pels andreuencs els últims anys i cercarà la segona victòria consecutiva.

Cristian Garcia, que debutarà a la banqueta del Narcís Sala, no podrà comptar amb Ton Alcover per lesió, Víctor Alonso ni Carroza per sengles molèsties musculars. A més, Yaya Sidibé és baixa per sanció i Albertito per precaució.

UE SANT ANDREU – CF PERALADA

Competició: Jornada 16 del Subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 14 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Antonio Ramírez Plaza (del. Vallès Occidental), assistit per Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Twitch

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS