Sumar els màxims punts possibles

El Juvenil A encara la recta final de la Fase 1 ja classificat per a la segona ronda d’ascens a Divisió d’Honor. Això sí, els andreuencs han d’aconseguir el nombre més gran de punts possibles per arribar amb avantatge a la Fase 2. El partit d’aquest diumenge al camp del CD La Floresta (18:00 h) és el primer dels cinc duels que resten.

L’equip entrenat per Iván Díaz-Cano, el segon classificat a la lliga, enceta el tram final de la Fase 1. Com més punts sumi en aquests darrers enfrontaments, amb més diferència començarà la segona fase perquè s’arrosseguen les victòries i derrotes. El Juvenil A vol seguir amb la molt bona dinàmica de la temporada i aquest diumenge ho intentarà amb la visita al camp del CD La Floresta (18:00 h).

Els andreuencs volen tornar a guanyar a domicili després de l’última ensopegada al camp del FC Barcelona B. Per altra banda, la Floresta és el penúltim classificat i arriba al matx amb una recent derrota dolorosa contra la UD Unificación Bellvitge (6-0). A més, el conjunt tarragoní és l’únic que no ha guanyat cap partit com a local.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit contra el CF Vilaseca. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS